Graag wil ik mij aan u voorstellen
Mijn naam is Richard Lauppe en ik ben in 1967 in Papendrecht geboren. Ik ben opgegroeid in Amsterdam.
Na de lagere school heb ik een technische opleiding gevolgd en heb ik in 1992 de HTS, Energietechniek, met succes afgerond.

In 1998 ben ik door middel van een cursus Tai Chi in aanraking gekomen met onder andere meditatie en energieŽn.
Daar ben ik steeds meer in geÔnteresseerd geraakt en ik ontdekte dat ik door deze energieŽn op de juiste manier te gebruiken, mensen kon helpen en hun pijn kon wegnemen.
Deze gave wilde ik beslist gaan gebruiken.
Via kennissen en literatuur leerde ik ook over voetreflex, een techniek waarmee het lichaam geholpen kan worden om gezond te blijven of om eventuele problemen tijdig te signaleren.
In 2000 heb ik een cursus gevolgd en met goed gevolg afgerond.

Het idee om een praktijk te starten begon steeds vaker door mijn hoofd te spelen en daardoor steeds realistischer om tot uitvoer te brengen.
Op 24 mei 2003 heb ik daarvoor een belangrijke stap gezet en ben ik lid geworden van de Nederlandse Vereniging van Chirotherapeuten (NVC).
Een professionele organisatie waardoor mijn cliŽnten zich verzekerd kunnen voelen van een eerlijke en gedegen behandeling.
Op deze manier hoop ik zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken en hun te kunnen helpen waar de reguliere gezondheidszorg niet meer verder komt of als aanvulling hierop.

Mocht u hier meer over willen weten, dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen op onderstaand adres of telefoonnummer.


Met vriendelijke groet,

R.H. Lauppe
Energetisch Therapeut
Burgemeester de Voogtlaan 114
3648 XG Wilnis
T. 06 201 97 033
e-mail. info@energetischtherapeut.nl

Richard